dermapen

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Dermapen

Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt, zonder de bovenste huidlaag te beschadigingen*. Hiervoor maken wij gebruik van de allernieuwste techniek: de Dermapen. Heeft u last van pigmentvlekken, littekens of fijne lijntjes/rimpels? Dan is de Dermapen behandeling de perfecte behandeling voor u! De behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en alle leeftijden.

De werking van de Dermapen

De Dermapen maakt gebruik van hele kleine naaldjes, die vibrerend hele kleine prikjes in de huid geven. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren. Door deze prikkeling maken we gebruik van het natuurlijke herstelproces, die diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel).

Hoeveel Dermapen behandelingen heeft u nodig

Hoe meer behandelingen u ondergaat, hoe sneller u het gewenste resultaat bereikt. De huidspecialistes van het Beauty Paradijs doen de behandelingen bij voorkeur in kuurverband;  4 tot 6 behandelingen met een tussenpoos van 2 maanden. Om de werkzaamheid te verhogen kan de specialist het gebruik van een MTS roller adviseren voor thuisgebruik in combinatie met hoogwaardige producten die actieve werkstoffen bevatten.

Voor, tijdens en na de Dermapen behandeling

Meestal wordt de huid 30 minuten voorafgaand aan de behandeling ingesmeerd met verdovende Emlacrème, die ervoor zorgt dat u weinig tot niets voelt van de Dermapen behandeling. De Emlacrème dient u zelf te halen bij uw huisarts. Indien een klein gebied wordt behandeld of als de behandeling oppervlakkig wordt uitgevoerd, dan is Emlacrème voorafgaand aan de behandeling niet nodig.

Tijdens de behandeling wordt de Dermapen langzaam over de huid bewogen. Tegelijkertijd pulseert de pen de naaldjes gecontroleerd in de huid. Afhankelijk van de diepte waarop gewerkt zal worden kunnen er wat puntbloedingen ontstaan.

Na de Dermapen behandeling is de huid rood en gevoelig en kan er wat zwelling ontstaan in de huid. De huid is de eerste 1-2 dagen na de behandeling wat roder dan normaal en kan nog wat gezwollen zijn. Tevens kan de huid een aantal dagen na de behandeling wat schilferen of vervellen. Wees 2 weken na de Dermapen behandeling erg voorzichtig met de zon. Smeer uw huid dagelijks in met een zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor van minimaal 30. Indien gewenst, dan kan de huidspecialiste na de behandeling uw huid camoufleren met een spf met een tint er in dan is er bijna niet meer te zien dat u behandeld bent. Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse bezigheden hervatten!

Specialist in huidverbetering

De huidspecialistes van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van de huid. Onze praktijk richt zich op een goed resultaat zonder zware medicatie en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en bij de Anbos aangesloten. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

Vergoeding Dermapen

Bij een aanvullende verzekering wordt de behandeling van acne littekens meestal (grotendeels) vergoed door zorgverzekeraars onder acnetherapie. De behandeling van littekens kan soms vergoed worden onder littekentherapie of camouflagetherapie. Dit is afhankelijk van uw polis en de polisvoorwaarden. Voor meer informatie hierover, verwijzen wij u naar uw zorgverzekeraar. De kosten dient u eerst zelf te betalen, bij recht op vergoeding kunt u de rekening hierna indienen bij uw verzekering.

Wilt u meer weten over wat de huidspecialisten van het Beauty Paradijs voor uw huid kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken?

Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Voor advies, een afspraak of meer informatie over de dermapen behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.