Dermalogica face mapping

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Dermalogica face mapping

Dermalogica face mapping is de eerste stap is naar huidverbetering. Daarom maken wij gebruik van ons unieke concept Face Mapping. Een Face Mapping is een grondige huidanalyse waarbij de gezichtshuid wordt ingedeeld in 14 zones. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone in kaart kan worden gebracht. Hierdoor is het mogelijk om uw huid specifiek en effectief te behandelen met Dermalogica. Wij voeren deze huidanalyse kosteloos uit en u bent altijd welkom voor vrijblijvend advies.

Hoe vaak zou u een Dermalogica face mapping moeten doen

Wij raden aan om uw gezichtshuid minimaal ieder seizoen te laten analyseren. Weersomstandigheden veranderen, en daarmee ook uw huidconditie- en behoefte! Daardoor kan het bijvoorbeeld noodzakelijk zijn om in de zomer producten met een vollere structuur te vervangen voor lichtgewicht producten. Ook kan het gedurende bepaalde periodes van het jaar bijvoorbeeld nodig zijn om met grotere regelmaat een booster en/of masker te gebruiken om de huid voldoende hydratatie te bieden.

Gratis consult

Wilt u meer weten over wat de dermalogica huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor uw huid kunnen beteken? De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Wij lichten u daarom graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over Dermalogica face mapping behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulierOf boek direct hier uw online afspraak.