Dermalogica BioSurface peeling

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Dermalogica BioSurface peeling

Dermalogica BioSurface peeling is een krachtig systeem ter bevordering van huidvernieuwing. De peeling is ontwikkeld door haar experts van dermalogica en het International Dermal Institute. De peeling helpt bij het verminderen en voorkomen van pigmentproblemen en onzuiverheden, en draagt bij aan het verminderen van tekenen van (voortijdige) huidveroudering. Bovendien werkt deze peeling verzachtend en verhelderend op de huid.

Waarom kiezen voor Dermalogica BioSurface Peeling

Chemische peelings zijn één van de meest populaire behandelingen omdat ze zeer positieve effecten hebben op de huid. Een traditionele chemische peeling kan de huidbarrière echter flink beschadigen en heftige bijwerkingen veroorzaken (zoals ernstige roodheid, zwellingen en littekenvorming). In tegenstelling tot traditionele chemische peelings, raakt de huid bij de BioSurface peeling niet onnodig beschadigd. Er wordt gestreefd naar de grens waarop het hoogst haalbare resultaat te zien is, zonder de huidbarrière te schaden. Hierdoor is geen hersteltijd nodig. Integendeel, uw huid zal er gezond uitzien en zacht aanvoelen.

Wat is het resultaat

De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat u de BioSurface peeling behandeling ondergaat.

Hoe werkt het

Biosurface peeling is ontworpen om samen te werken met de huid in plaats van deze tegen te werken. De BioSurface peeling zal de doffe, bovenste huidlagen op een veilige manier verwijderen waardoor de huid zich vernieuwd. Dit resulteert in een gezonde, stralende huid.

  • Stap 1: Salicylzuur, een krachtig betahydroxyzuur, help bij het oplossen van overtollig talg en dode huidcellen.
  • Stap 2: Krachtige, plantaardige enzymen lossen de huidcellen op en actieve ingrediënten beter in de huid kunnen doordringen
  • Stap 3: Extreem actieve, gladmakende zuren dringen diep door in de huid, voor exfoliatie op het hoogste niveau
  • stap 4: Kalmerende plantenextracten verminderen roodheid en helpen irritatie te verminderen en voorkomen, waarna het herstelproces kan starten.

Nazorg instructies

Hoeveel behandelingen er gemiddeld nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken is mede afhankelijk van de huidconditie, het soort huidproblemen en de mate waarin nazorg instructies worden opgevolgd. Idealiter wordt een kuur gevolgd van 3 tot 6 behandelingen en gedurende een periode van 3 tot 12 weken, aangevuld met 2 onderhoudsbehandelingen per jaar. Direct na de BioSurface peeling behandeling kan de huid roder en gevoeliger zijn dan normaal. Ook kan deze droog en gespannen aanvoelen. Daarnaast is het mogelijk dat de huid binnen een week gaat schilferen en dat er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is. Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een vernieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de juiste nazorg wordt gehanteerd. Deze nazorg begint bij het zorgvuldige nazorg advies dat u zult ontvangen van uw dermalogica huidexpert.

Mag ik de BioSurface peeling ondergaan

Een dermalogica huidexpert zal aan de hand van een Face Mapping huidanalyse bepalen of uw huidconditie geschikt is voor de BioSurface Peel. Voorwaarde: voorafgaand heeft u minimaal 1x de AR35 behandeling ondergaan op level 3 niveau.  Dit om uw huid voor te bereiden op de krachtige BioSurface peeling behandeling. Over het algemeen is de peeling het meest effectief in te zetten bij het behandelen van de volgende huidcondities:

  • Ruwe huid
  • Tekenen van zonschade
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Onzuiverheden
  • Verstoppingen
  • (Hyper)pigmentatie

Veel gestelde vragen over Dermalogica BioSurface peeling

Als ik het resultaat van de peeling wil behouden, hoeveel behandelingen heb ik dan nodig?

Voor een maximaal effect wordt een kuur van 3 tot 6 behandelingen geadviseerd. Het aantal behandelingen hangt mede af van de huidconditie en eventuele huidproblemen. Om het gewenste resultaat te behalen kunnen er eventueel meerdere kuren gedaan worden.

Wat moet ik doen ter voorbereiding op de BioSurface Peel?

Als uit het intake gesprek blijkt dat u in aanmerking komt voor de BioSurface Peel, dan zal uw huidexpert een advies samenstellen afgestemd op uw huidconditie. Als algemene regel geldt dat er gestopt dient te worden met huidverdunnende medicijnen. (zoals Retin-A en Renova) tenminste 48 uur voorafgaand aan de behandeling en gedurende het gehele behandelproces.

Ik gebruik op dit moment Isotretinoïne (ook wel Roaccutane). Kan ik de BioSurface peeling ondergaan?

Nee, om de BioSurface peeling  te ondergaan dient u minstens 6 maanden gestopt te zijn met het gebruik van Isotretinoïne.

Ik ben zwanger, kan ik nu een BioSurface peeling behandeling ondergaan?

Nee. De huid kan tijdens de zwangerschap namelijk zeer heftig reageren op de hoge concentraties zuren die de Biosurface peeling bevatten.

Gratis consult

Wilt u meer weten over wat de dermalogica huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor uw huid kunnen beteken? De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Wij lichten u daarom graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over Dermalogica BioSurface peeling behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulierOf boek hier direct uw online afspraak.