dermalogica Active Resurface 35

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Dermalogica Active Resurface 35

Dermalogica Active Resurface 35 voorkomt voortijdige huidveroudering, fijne lijntjes, zonschade, hyperpigmentatie, verstoppingen, ontstekingen en droogte. Huidveroudering begint al rond het 25 à 30 ste levensjaar. Vanaf deze leeftijd neemt de aanmaak van het collageen bindweefsel en de elastine vezels af en verliest de huid haar stevigheid. De eerste tekenen van huidveroudering dienen zich aan. Exfoliatie wordt door professionals erkend als één van de meest effectieve behandeling om het regeneratieproces van de huid te versnellen.

Dermalogica Active Resurface 35 stimuleert het cel vernieuwingsproces

Active Resurface 35 is een exfoliatie behandeling die het cel vernieuwingsproces stimuleert door gebruik te maken van de samenwerking van de meest geavanceerde cosmeceutische* ingrediënten. Huidveroudering, pigmentatie problemen en oneffenheden worden hierdoor aangepakt. De toepassing van meerdere exfoliaties in één behandeling zorgt voor een intense werking maar minimaliseert de kans op roodheid, imitaties en huidschilfering naderhand. Het hoofdingrediënt in de formule van de Active Resurface 35 behandeling is de Exfoliant Accelerator 35. Dit AHA-BHA concentraat bevat zeer effectieve huid verzachtende ingrediënten zoals melkzuur, en salicylzuur die samen met enzymen en peptiden de afschilfering stimuleren en resulteren in een zeer gladde huid. De behandeling is volledig aan te passen aan de individuele huidbehoeften door gebruik te maken van Dermalogica’s unieke Face Mapping huidanalyse. Er is al zichtbaar resultaat na slechts één behandeling. Wilt u echter verbluffend resultaat? Dan raden wij een reeks van zes behandelingen in zes weken sterk aan.

Boek een reeks van 6 behandelingen en u ontvangt 10% korting!

Wilt u meer weten over wat de dermalogica huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor uw huid kunnen beteken? De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Wij lichten u daarom graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over Dermalogica Active Resurface 35 behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.

*Cosmeceutische is een samentrekking van de woorden cosmetische en farmaceutische. Met deze benaming worden middelen aangeduid die tussen huidverzorging en geneesmiddel in liggen.