Dermalogica acne behandeling

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Dermalogica acne behandeling

Dermalogica acne behandeling is een professioneel behandelplan om acne te verminderen. Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Onze huid experts zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne en helpen u graag met het oplossen van deze vervelende huidaandoening. We kunnen u niet garanderen dat uw acne volledig verdwijnt omdat de oorzaak van heel veel factoren afhankelijk kan zijn. Wat we u wel kunnen kunnen garanderen is dat als u ons behandelplan volgt uw huid er zienderogen op vooruit zal gaan. We kunnen u dan ook met trots zeggen dat we al heel veel mensen van hun acne af hebben geholpen.

Dermalogica acne behandeling is resultaatgericht

Wij gaan er samen met u aan werken om ontstekingen te verminderen en overmatige verhoorning tegen te gaan. Dit gaat in kuurverband om optimaal resultaat te bereiken. Met een volledig op uw huid aangepast behandelplan gaan wij uw huid weer in balans brengen met intensieve reinigingen, exfoliaties en het verwijderen van onzuiverheden. Als verzorging voor thuis adviseren wij u, uw huid te onderhouden met het mediBac clearing system van dermalogica, dat speciaal ontwikkeld is om acne te behandelen. Ook gaan we met u op onderzoek uit om de mogelijke oorzaken van uw acne te vinden en eventueel te elimineren.

Dermalogica mediBac clearing system

Het mediBac clearing systeem is ontwikkeld om de onzuiverheden te kunnen behandelen. Ieder product is voorzien van bestrijdende en gladmakende ingrediënten. Dit systeem houdt gedurende 24 uur de belangrijkste factoren die bijdragen aan onzuiverheden onder controle. De huid van een volwassene kan droog en gevoelig zijn. Het gevolg van pukkeltjes en puistjes kan leiden tot hyperpigmentatie. De producten en ook de behandelingen van mediBac clearing zijn niet agressief en irriteren de huid ook niet. Ze verergeren de verschijnselen niet en hebben ook geen bijverschijnselen. MediBac clearing voorkomt, behandelt en verbetert de huid en houdt rekening met wat de huid nodig heeft. Zo worden onzuiverheden onder controle gehouden zonder de huid anderszins te belasten. En dit betekent dat de huid schoon, helder en gezond wordt.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Het Beauty Paradijs is aangesloten bij het ANBOS en voldoet aan de eisen en voorwaarden die zorgverzekeraars stellen met betrekking tot het vergoeden van acne gezichtsbehandelingen. Deze gegevens zijn vastgesteld in de Vektis AGB database welke inzichtelijk is voor alle zorgverzekeraars. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis. Voor meer informatie hierover, verwijzen wij u naar uw zorgverzekeraar. De kosten dient u eerst zelf te betalen, bij recht op vergoeding kunt u de rekening hierna indienen bij uw verzekering.

Gratis consult

Wilt u meer weten over wat de Dermalogica huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor uw huid kunnen beteken? De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Wij lichten u daarom graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over Dermalogica acne behandeling kunt u contact opnemen op 0181- 769106 of via het contactformulierOf boek direct hier uw online afspraak.