Dermabrasie

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Dermabrasie

Dermabrasie is een niet-operatieve diepe huidpeeling. Met behulp van steriele diamanten kopjes worden de bovenste huidcellen verwijderd. Tegelijkertijd worden de dode huidcellen en het vuil afgezogen door een vacuümtechniek, die tevens de doorbloeding van de huid stimuleert. Het voordeel van deze methode boven micro-dermabrasie is dat er geen ongezonde kristallen gebruikt worden, die achterblijven in de haren en gezichtsholtes. U kunt na een diamond-dermabrasie behandeling met een hoge zonnefactor ook weer in de zon in tegenstelling tot micro-dermabrasie waar u zeker 2 weken niet mag zonnen.

Verwijderen van onvolkomenheden in de huid

Deze procedure verwijdert huid onvolkomenheden, vlekken, rimpels en ongewenste pigmentatie van de huid. Afhankelijk van uw doelstelling kunt u de diamond-dermabrasie behandeling ondergaan als een losse behandeling, als toevoeging van uw normale behandeling of in kuurverband. Diamond-dermabrasie is in alle gevallen een geweldige behandeling en maakt dat de huid toegankelijk is voor het insluizen van serums met werkstoffen, omdat de huid deze nu beter kan opnemen.

Diamond-brasie is geschikt voor de volgende problemen

  • Verouderde huid
  • Lijntjes
  • Verlies van elasticiteit
  • Ouderdomsvlekken
  • Slecht doorbloede rokers huid
  • Beschadiging door UV straling
  • Oppervlakkige acne littekens

Specialist in huidverbetering

De huidspecialistes van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van de huid. Onze praktijk richt zich op een goed resultaat zonder zware medicatie en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en bij de Anbos aangesloten. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

Vergoeding Dermabrasie

Bij een aanvullende verzekering wordt de behandeling van acne littekens meestal (grotendeels) vergoed door zorgverzekeraars onder acnetherapie. De behandeling van littekens kan soms vergoed worden onder littekentherapie of camouflagetherapie. Dit is afhankelijk van uw polis en de polisvoorwaarden. Voor meer informatie hierover, verwijzen wij u naar uw zorgverzekeraar. De kosten dient u eerst zelf te betalen, bij recht op vergoeding kunt u de rekening hierna indienen bij uw verzekering.

Wilt u meer weten over wat de huidspecialisten van het Beauty Paradijs voor uw huid kunnen betekenen? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.