Cupping massage gezicht

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Cupping massage gezicht

Een cupping Massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met flexibele siliconen vacuüm cups. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam weer los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm. De cupping massage gezicht heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidsbindweefsel). Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert. Een gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen.

Voordelen van een cupping massage gezicht

Deze behandeling levert goede resultaten op mede door zijn subtiele kracht. Door het creëren van zuigende werking aan de huidoppervlakte wekt de massage het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen op, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid. Het is een veelzijdige methode,  die ervoor zorgt dat het lichaam zichzelf ontgift.                                                                                   

 • Het verbetert de bloedtoevoer naar de huid en verhoogt de soepelheid
 • Het verstevigt de huid; de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd
 • Het reinigt de poriën
 • Verbetert en verzacht littekenweefsel
 • Het versterkt de huid en de weerstand tegen schadelijke invloeden
 • Toxines (gifstoffen) worden verwijderd door het lymfestelsel
 • Verfijnt de poriën
 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
 • Draineert vochtwallen en onderkin
 • Het losmaken van verklevingen
 • Heeft een vast verstevigende werking

De cups hebben geen irriterende werking op het gezicht of lichaam. Het kan een lichte roodheid geven , deze is niet blijvend

Specialist in huidverjonging

Het Beauty Paradijs is gespecialiseerd in het herstellen en verjongen van de huid, bijvoorbeeld van uw gezicht. Onze praktijk richt zich op een goed resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en bij de Anbos aangesloten. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

Wilt u meer weten over wat de specialisten van het Beauty Paradijs voor uw huid kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken voor een cupping massage gezicht ?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0181-769106. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Of boek direct hier uw online afspraak.

.