Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Cupping massage

Een cupping massage ontspant en verzorgd. Het dagelijkse leven is druk. U voelt waarschijnlijk vaker stress en spanning dan u lief is. Merkt u dat chronische pijnklachten of migraine steeds vaker opspelen? Of wilt u de doorbloeding van uw spieren en huid verbeteren? Cupping massage is een intense manier om spierknopen te ontspannen. De specialistes van Beauty Paradijs verminderen uw pijnklachten met behulp van deze massagetechniek.

Massage met cups

Cupping is een massagetechniek die wordt gebruikt om gifstoffen en spierkrampen naar het huidoppervlak te trekken. Onze specialisten doen dat door speciale siliconen bokaaltjes op uw huid vacuüm te laten zuigen. Hierdoor raken uw spieren en huid beter doorbloed. Dat zorgt er weer voor dat uw lichaam sneller en makkelijker in staat is om zich te ontdoen van afvalstoffen. Een cupping massage werkt zeer ontspannend.

Massage tegen hoofdpijn en migraine

Cupping massage is geschikt voor zowel uw lichaam als uw hoofd en gezicht. Het is een effectieve manier om pijn en spierspanning snel te verminderen. Denk bijvoorbeeld aan chronische hoofdpijn en migraine, rugklachten en spierspanningsklachten. Maar deze massagetechniek wordt ook gebruikt bij sporters om de doorbloeding te bevorderen of als preventie tegen blessures. De massage met cups heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel en zorgt voor een diepe staat van ontspanning.

Cupping massage bij Beauty Paradijs

Onze specialistes zijn gespecialiseerd in cupping massage. Terwijl u geniet van de ontspannen behandeling verzorgen zij uw lichaam. U wordt eerst ingesmeerd met een olie waarna de cups op bepaalde plekken worden aangebracht. Vervolgens worden de vastgezogen cups over het lichaam bewogen. De eerste keer kan de behandeling gevoelig aanvoelen omdat het onderliggende weefsel verstoord wordt. Soms kan het zijn dat er blauwe plekken ontstaan op uw lichaam. Dit is ongevaarlijk en de plekken verdwijnen vanzelf.

Specialist in contour verbetering

De specialisten van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van lichaamscontouren met behulp van Cupping. Het Beauty Paradijs richt zich op cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. U ontvangt een hoogstaande behandeling en deskundigheid staan bij ons voorop.

Wilt u meer informatie over wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van cupping of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0181- 679106. Wij lichten u uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Of boek direct hier uw online afspraak.