Cryo21 vetbevriezen

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Cryo21

Afslanken met Cryo21. Een nieuwe techniek voor het verwijderen van overtollig vet is het bevriezen van vetcellen met de Cryo21 methode. Door middel van een thermische pulse daalt de temperatuur van de vetcellen en hierdoor start een geleidelijk en spontaan eliminatieproces dat apoptose of geprogrammeerde celdood wordt genoemd. De temperatuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34*C naar ongeveer 8*C zonder het creëren van een koud gevoel.

Cryo21 behandeling

De behandeling met dit apparaat duurt maximaal 30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat. Het is pijnloos en snel. Het is de nieuwste apparatuur op het gebied van Cryotherapie. Door de bewegende kop is de behandeling geheel veilig en ontstaan er geen rode of blauwe plekken, zoals bij de voorlopers van de Cryo21 wel het geval kan zijn.

  • Definitief verwijderen: De behandeling zorgt voor het definitief verwijderen van vet cellen op plekken waar u ze niet weg krijgt, hoeveel u ook sport en welk dieet u ook volgt.
  • Huid verstevigen: Met een speciale kop kunnen we het gezicht liften, rimpels verminderen, de huid herstellen, voeden, verzachten en hydrateren.
  • Anti-aging: Voor Anti Aging zijn speciale producten voor de Cryo21 ontwikkeld.
  • Vet cellen verwijderen: Op alle plaatsen kunnen vet cellen worden verwijderd, op de buik, billen en bovenbenen. Maar ook het definitief weghalen van de onderkin, of het verdunnen van de kuiten is mogelijk.
  • Cellulitis: Met de Cryo21 kunnen we ook cellulitis bestrijden.

Specialist in figuurcorrectie

De specialistes van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in figuurcorrectie. Het Beauty Paradijs richt zich op cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en bij de Anbos aangesloten. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid staan bij ons voorop.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van afslanken met behulp van de Cryo21 methode?

Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Voor advies, een afspraak of meer informatie over de diverse behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.