Coagulatie

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Coagulatie

Heeft u last van verwijde bloedvaatjes, steelwratjes en kleine gerstekorrels? Een coagulatie behandeling helpt bij het verwijderen ervan. De gespecialiseerde huidspecialistes van het Beauty Paradijs helpen u graag verder op een doeltreffende en veilige wijze. Alvorens zij starten met de behandeling vindt er eerst een intake gesprek plaats en geven onze huidspecialistes u een passend advies gebaseerd op uw huid. Gemiddeld voor het coaguleren van vaatjes, steelwratjes en/of gerstekorrels zijn 1 tot 2 behandelingen nodig.

De behandeling

Tijdens deze behandeling wordt door de huidspecialist een fijn naaldje tegen de huid aan gehouden. Een elektrisch stroompje zorgt ervoor dat de aandoening verminderd of zelfs geheel verdwijnt. Dit is afhankelijk van vele factoren zoals o.a. voeding, verzorging, leeftijd en leefomstandigheden. De huidspecialistes zullen u tijdens de behandeling hier verder over informeren. Coagulatie is een veilige en snelle behandeling welke uiterst geschikt is voor kleinere huidoppervlaktes. Het maakt een medische ingreep overbodig en het voorkomt littekenvorming.

Na de behandeling

Na de behandeling is de huid rood en na een aantal dagen ontstaat een korstje op de huid, welke na 10 tot 14 dagen volledig hersteld. Omdat de huid de eerste 2 weken na de behandeling kwetsbaar is, raden wij u aan de huid 2 weken na de behandeling te beschermen met een bescherm factor van minimaal 30 indien de behandelde huid wordt blootgesteld aan de zon.

Specialist in steelwratjes verwijderen

De huidspecialistes van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van uw huid. Resultaatgerichte huidzorg met bewezen en effectieve behandelmethodes. De medewerkers van het Beauty Paradijs zijn gediplomeerd en bij de Anbos aangesloten. Wilt u weten wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van coagulatie of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0181-769106. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Of boek direct hier uw online afspraak.

Afspraak maken