Chocolate treatment

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Chocolate treatment

Een chocolate treatment, ofwel Hot Chocolate massage is een bijzondere massage en wordt als een bron van geluk ervaren. Het wordt in de wellness wereld betiteld met de naam: “zoetste verwenning”. Chocolade heeft een opwekkende, ontspannende en anti-depressieve werking. Dit word veroorzaakt doordat het theobromine bevat die ervoor zorgt dat de serotine en de endorfine (gelukshormoon) in ons lichaam word verhoogd. De hormonen geven ons een gevoel van rust en geluk. Verder bevat chocolade ook veel mineralen waardoor het ook een voedende anti-verouderende en beschermende werking heeft, zonder dat je het hoeft te eten en er dus niet van aankomt. Bij de Hot Chocolate massage word je met een mengsel van gesmolten pure chocolade en natuurlijk amandelolie heerlijk gemasseerd. De Hot Chocolate massage begint met een cacao scrub waarbij de dode huid cellen worden verwijderd en de poriën open gaan staan.

Chocolade pakking

Gevolgd door een warme chocoladepakking. De chocoladepakking is niet alleen heerlijk en weldadig, maar is ook rijk aan mineralen, vitaminen en stimulerende stoffen. Een behandeling met chocolade ontgift de huid en zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen. Het lichaam wordt toegedekt met een deken en de chocoladepakking kan onder invloed van de aangename warmte haar werking doen. De warmte zorgt er tevens voor dat alle werkstoffen zoals cacao, vitaminen & mineralen (verhogen de algehele weerstand) diep in de huid kunnen doordringen. Terwijl de chocoladepakking haar werk doet, wordt de achterzijde van de benen gescrubd en gemasseerd met chocolade olie. Nadat de benen gemasseerd zijn en de chocolade olie verwijderd is, wordt de chocoladepakking van de rug verwijderd en wordt de rug, nek en schouders ondergedompeld in een weldadige massage met de warme chocoladeolie. Ervaar hoe verzachtende aroma`s diep in het lichaam invloed uitoefenen om u te ontspannen, en u van uw stressgevoelens af te helpen. Cacao heeft een vocht regulerende werking, en is geschikt voor ieder huidtype. Een behandeling om van te smullen!

Hot Chocolate Treatment

  • Scrub met cacao scrub
  • Chocoladepakking (rug)
  • Warme chocoladeolie massage.

U kunt het beste een douche enkele uren na de behandeling nemen, zodat de stoffen uit de chocolade nog enige nawerking hebben en zodoende het heerlijke ontspannen gevoel langer vast kunt houden. De chocolade wordt na de massage op de massagebank van je lichaam met een vochtige, warme doek verwijderd. U verlaat schoon en fris de praktijk.

Benieuwd naar de andere mogelijkheden

Wilt u meer weten wat de welness specialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen betekenen op het gebied van welness treatments?

Neem dan contact met ons op via het contact formulier of bel naar 0181-769106 om een afspraak te maken. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Of boek direct hier uw online afspraak.