Cellulite

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Huidverbetering

Huid verjonging

Peeling

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Cellulite

Cellulite, ook wel sinaasappelhuid huid genoemd, wordt gezien als een zeer storend esthetisch probleem. Meestal komt het voor op de benen en billen bij vrouwen. Het is een misverstand dat dit enkel voorkomt bij vrouwen met overgewicht. Daarentegen kan een verhoogt vetpercentage er wel voor zorgen dat de aandoening verergert.

Wat zijn de oorzaken van cellulite

Cellulite is een complex probleem dat betrekking heeft op de volgende punten:

  • De aanwezigheid van een verhoogde hoeveelheid vet in de onderste huidlaag, ook wel het onderhuids bindweefsel genoemd. Wanneer de vet cellen zich hier uitzetten buigen zij zich meer naar de oppervlakte, richting de lederhuid (zie afbeelding).
  • Achteruitgang in de toevoer van het bloed en het lymfe systeem. Vermoedelijk wordt dit veroorzaakt door de uitgezette vet cellen die het bloed in de microcirculatie verhinderen. Hierdoor houdt het lichaam overtollig vocht vast in het onderhuids bindweefsel en de lederhuid.
  • Om de vet cellen heen zitten bindweefsel tussenschotjes. Deze verdelen de vet cellen in verschillende compartimenten. Onderzoek laat zien dat de structuur van deze tussenschotjes anders lijkt te zijn dan die van de man. Wanneer deze schotjes niet voldoende meerekken met de vet cellen is dit vervolgens terug te zien als de zogenoemde sinaasappelhuid.

Cellulite is geen makkelijk probleem om aan te pakken maar er bestaat zeker een methode om de huid te verbeteren, zo niet om helemaal van de cellulite af te komen! Om de cellulite conditie van de huid te verbeteren leent de Cupping massage en de Bindweefsel body massage zich hier uitstekend voor.

Specialist in behandeling cellulite

De huidspecialisten van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van lichaamscontouren met behulp van diverse behandelingen. Het Beauty Paradijs richt zich op cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid staan bij ons voorop.

Wilt u meer informatie over wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van cellulite of wilt u een afspraak maken?

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de cellulite behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier uw online afspraak.