Carbon laser peeling

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Carbon laser peeling

Carbon Laser peeling is een proces die lasertechnologie en medische actieve kool poeder (carbon) combineert. Er wordt een laag carbonmengsel, welke verijkt is met vitaminen en mineralen, op de huid aangebracht. Na een inwerktijd van ca 10 minuten, wordt het carbonmengsel door middel van de ND-YAG laser met een speciale filter weer verwijderd.

Waarom carbon laser peeling

Door combinatie van de ND-YAG laser en de medische koolstof is dit een uitstekend zuiveringsproces voor diepe reiniging. Carbon laser peeling is effectief in het beheersen van de talg afscheiding, anti-ontsteking,bij verkleuring van de huid zoals gezicht, oksels en schaamstreek, ouderdomsvlekken en verkleining van de poriën. De carbon laser peeling is ook een effectieve methode voor verjonging en anti-aging. Door de absorptie van het laserlicht welke door de huidlaag en het dermalcollageen niveau dringt, wordt de huidtextuur gestimuleerd waardoor de huid verstevigd. Tevens heeft deze behandeling een positieve uitwerking op een eventuele ongelijkmatige teint, fijne littekens en gepigmenteerde huidaandoeningen.

Waarvoor is CLP geschikt

CLP is geschikt voor ieder type huid en huidskleur, van de jonge tot zeer rijpe huid. CLP is zeer geschikt bij de (actieve) acne huid. De combinatie van het carbonmengsel, het speciale filter en het laserlicht, worden de ingesloten bacteriën welke acne veroorzaken, uitgedroogd. Indien er littekens door acne zijn ontstaan, zal men hier ook een verbetering verkrijgen. Voor de (actieve) acne huid wordt aangeraden, de behandeling in kuurverband te doen, elke 2 a 3 weken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate van de acne. Voor de huid welke extra aandacht behoeft, wordt aangeraden de behandeling in kuurverband te doen. Hierbij moet men denken aan 4-6 behandelingen, elke 2 tot uiterlijk 4 weken. Kortom, een algehele verbetering voor de huid. De laserbehandeling is veilig en pijnloos, echter kan men wat warmte ervaren.

Specialist in carbon laser peeling behandelingen

De huidspecialistes van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van de huid. Onze praktijk richt zich op een goed resultaat zonder zware medicatie en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en bij de Anbos aangesloten. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

Wilt u meer weten over wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen met de carbon laser peeling voor uw huid? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de carbon laser peeling behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.