Bruids make-up

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Bruids make-up

Geheel naar eigen wens, passend bij uw stijl en karakter… en vanzelfsprekend bij uw bruidskleding! We nemen de tijd om uit te proberen welke kleuren het best bij u passen en letten er ook op dat ze mooi staan bij uw trouwkleding. Gedurende de proef make-up sessie, stellen we een complete make-up voor u samen. Op de trouwdag brengen we vervolgens een mooie en lang zittende make-up aan, zodat u er de hele dag op uw allermooist uitziet!

De hele dag stralend uitzien met onze bruids make-up

Bruids make-up is eigenlijk een 3 in 1 make-up. Het is een make-up voor overdag, voor ’s avonds, maar ook een make-up voor de foto’s en eventueel video. Voor overdag geldt dat het niet te zwaar moet zijn, maar tegelijkertijd mag het best wel opvallen, omdat de make-up in het avond (kunst)licht en make-up op foto’s minder opvalt. Hou rekening met de tinten van uw jurk, pas daarop uw make-up aan. Op het eerste gezicht lijkt uw make-up misschien wat zwaar voor uw gevoel, zeker als u geen make-up gewend bent, maar op de foto ziet u daar bijna niets meer van. Uw make-up moet natuurlijk ook de hele dag blijven zitten en uw huid mag niet glimmen i.v.m. reflectie van het flitslicht. Poeder daarom van te voren nog een beetje uw huid, zodat glimmende plekken weer even weg zijn. De huid produceert continu talg dus op den duur zal uw huid weer wat gaan glimmen. Hou daar rekening mee. Wilt u zeker zijn van een mooi en langdurig resultaat, ga dan naar onze visagist en laat u nog voor uw trouwdag opmaken, als ‘proef make-up’. Zo kunt u van te voren nog zeggen wat u ervan vindt en kan de visagist nog eventueel wat aanpassen. Neem ook een stukje stof mee van uw jurk, zodat er rekening kan worden gehouden met de kleuren.

Proef- en bruidsmake-up

Om er natuurlijk zeker van te zijn dat de make-up op uw grote dag naar wens is, maken we eerst een afspraak voor een proef make-up. Samen bekijken we stap voor stap hoe alles naar wens kan zijn. Deze afspraak is uiteraard voordat de bruiloft plaatsvindt. De kosten van een volledige bruidsmake-up bedragen € 100,00 en het aanbrengen is inclusief het evt. opvullen van uw eigen wimpers met enkele wimper extensions. De kosten van een proef make-up (zonder evt. wimper extensions) bedragen € 50,- Voor gasten die ook make-up willen zijn de kosten ook € 50,- per persoon.

Specialist in bruids make-up

Wilt u meer weten wat de visagistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen betekenen op het gebied van visagie?

Neem dan contact met ons op via het Contact formulier of bel naar 0181-769106 om een afspraak te maken. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Of boek direct hier uw online afspraak.