Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Brazilian wax

Op vakantie wilt u genieten en ontspannen. U heeft het in het dagelijks leven al druk genoeg. Het laatste wat u wilt is zich druk maken over stoppeltjes of ontsierende haartjes. De wax specialistes van het Beauty Paradijs zorgen voor een fraaie bikinilijn. Bij een Brazilian Wax worden alle haren in het schaamstreekgebied tijdelijk verwijderd. Het resultaat: een zijdezachte huid en haren die gemiddeld drie tot vijf weken langer wegblijven dan wanneer u zou scheren.

Wat is een brazilian wax

Een Brazilian Wax is een ontharingsmethode waarbij uw haren met wortel en al uit de huid worden getrokken. Het is een tijdelijke manier van ontharen en u kunt zelf kiezen welke haren in de schaamstreek u wilt laten verwijderen. Bij Beauty Paradijs is het mogelijk om alle haren te verwijderen, maar u kunt ook kiezen voor één van de verschillende vormen. Uw specialiste zal hier uitleg over geven. Er zijn een aantal varianten mogelijk, waaronder de Hollywood (alle haren weg), de Brazilian (één streepje haar in het midden) en de Triangle (een driehoekje met de punt naar beneden).

Hoe gaat het in zijn werk

Het waxen van de intieme zone klinkt enger dan het is. Tijdens de behandeling zal uw privacy gewaarborgd worden. U mag na het ontdoen van de onderkleding plaatsnemen in de stoel waarna deze wordt ingesteld in de juiste houding. Om te starten wordt de huid gedesinfecteerd waarna de warme wax met een spatel wordt aangebracht. Met één beweging wordt de wax van uw huid getrokken. Na de behandeling wordt de huid gekalmeerd en wordt u door de specialiste geïnformeerd over wat er wel en niet mag na de Brazilian Wax. Daarna kunt u zorgeloos genieten van een intieme zone die perfect onthaard is en van een zijdezachte huid, zonder pukkels en irritaties.

Voor de wax-behandeling

Hieronder vindt u tips voorafgaand aan de behandeling voor een optimaal resultaat.

  • Scheer uw haren niet gedurende 2 a 3 weken voor de afspraak. De haartjes hebben een bepaalde lengte nodig om te kunnen waxen.
  • Scrub de huid regelmatig tot uiterlijk 48 uur voor de afspraak!
  • Wij vragen u vriendelijk voorafgaand aan de behandeling de hygiëne standaarden aan te nemen.
  • Smeer uw huid niet in met olie, crème of butter. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat de wax niet goed hecht.
  • Heeft u een lage pijngrens of vindt u het erg spannend? Neem gerust een paracetamol in voor de behandeling, maar neem geen aspirine.
  • Zorg dat uw huid niet (zon)verbrand is.

Na de behandeling

Ook na de behandeling is het belangrijk om de tips na te leven voor optimaal resultaat.

  • Draag na de behandeling bij voorkeur een katoenen slip.
  • Scub de 48 uur na de behandeling niet. Na deze periode is dit dagelijks aan te raden.
  • Scheer uw haar niet tussen de behandelingen door.
  • Vermijd het bezoek aan een sauna, de zonnebank of het zwembad binnen 24 uur na het waxen.

Specialist in wax behandelingen

De wax specialistes van het Beauty Paradijs hebben meerdere jaren ervaring in het geven van brazilian wax. Daarnaast bent u ervan verzekert dat u altijd dezelfde specialiste heeft en uw privacy gewaarborgd is. Vele zijn u reeds voorgegaan!

Wilt u meer informatie over wat de wax specialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van wax behandelingen of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op via het contact formulier of bel naar 0181- 679106 Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Of boek direct hier uw online afspraak.