Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Huidverbetering

Huid verjonging

Peeling

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Body scrub

Een body scrub maakt uw huid zacht, soepel en glanzend. Door te scrubben worden dode huidcellen verwijderd, zodat uw huid weer glad aanvoelt. Tijdens een body scrub behandeling bij Beauty Paradijs kunt u ontspannen, terwijl onze specialisten uw huid masseren met een scrub.

Wat is scrubben

Scrubben, exfoliëren, dode huidcellen verwijderen: het betekent allemaal hetzelfde. Uw huidcellen vernieuwen zich. De hele dag door, maar ook ’s nachts, eigenlijk altijd. 24/7 is onze huid aan het werk. Uw lichaam maakt extra cellen aan als u in aanraking komt met UV-stralen, of als reactie op andere schadelijke invloeden. Door deze celvernieuwing verliest u dode huidcellen. Als u  deze niet goed weghaalt, wordt uw huid wat grauw, doordat het ‘verstikt’ door al die dode huidcellen die maar op uw gezicht en lichaam blijven zitten. Scrubben zorgt er dus voor dat uw huid straalt, en dat het zachter en gladder aanvoelt. Ook zullen zichtbare velletjes verdwijnen, want ook dat zijn dode cellen.

Soorten scrub

Voor uw lichaam en uw gezicht zijn er verschillende soorten scrub. Dat is omdat de huid van uw gezicht veel gevoeliger en dunner is, en daar gebruikt u dan ook een zachter en niet-irriterend product voor. Let er vooral op dat de scrub korreltjes niet pijn doen op uw huid. Ook is het beter als er geen parfum of alcohol in zit, dat kan namelijk irriterend en uitdrogend werken. Lichaam scrubs zijn vaak wat dikker, grover, en daar kan ook lekker wat parfum inzitten voor een fijne geur.

Een fijne gezicht scrub is de Daily Micro Folient van Dermalogica. Qua lichaamsscrubs is de body scrub van Jan Marini geweldig. Niet alleen de korreltjes in scrubs zorgen ervoor dat dode huidcellen verdwijnen, ook andere ingrediënten doen dit. Bijvoorbeeld melkzuur, fruitzuur of citroenzuur. Als u de scrub deeltjes niet heel goed voelt, betekent dat niet meteen dat uw scrub niet goed zijn werk doet, want het kan zijn dat er andere exfoliërende ingrediënten inzitten die hun werk doen.

Maak een afspraak voor een body scrub

Wilt u meer informatie over wat de specialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van lichaamsbehandelingen? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de diverse lichaamsbehandelingen, kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier uw online afspraak.