Bloedblaasjes

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Bloedblaasjes

Bloedblaasjes? U heeft ze vast en zeker wel eens gezien: kleine rode blaartjes op de rug, buik, decolleté, gezicht, maar u kunt ze overal op uw lichaam tegenkomen. Bloedblaasjes zijn voor sommige mensen cosmetisch storend, maar ze zijn onschuldig. De oorzaak hoe bloedblaasjes kunnen ontstaan is niet bekend. Vaak ontstaan ze spontaan, door stress of bij zwangerschap. Wanneer u bloedblaasjes storend vindt, kunt u er bij het Beauty Paradijs binnen 1 minuut al vanaf zijn!

Hoe kunnen bloedblaasjes verwijderd worden

Met een speciaal apparaat Coaguleren de huidspecialistes van het Beauty Paradijs deze rode blaasjes, eigenlijk wordt het blaasje van binnenuit gestold, waarna het lichaam zelf het stolsel oplost en het bloedblaasje verleden tijd is. De behandeling is niet pijnlijk maar u voelt wel een tinteling tijdens de behandeling. Na 1 dag krijgt u een korstje op de plaats waar het bloedblaasje zat en na 5 tot 7 dagen valt het korstje eraf en is uw bloedblaasje verdwenen. Meerdere blaasjes tegelijk behandelen is prima mogelijk. Soms kan het zijn, dat het bloedblaasje vrij groot is en deze niet in 1 behandeling geheel weg is. Wij adviseren u dan om na 2 weken weer contact op te nemen met de huidspecialiste van het Beauty Paradijs en zullen dan de rest van uw bloedblaasje verwijderen.

Kan ik zelf iets doen om bloedblaasjes te voorkomen

Wij hebben geen speciaal advies voor u om bloedblaasjes te voorkomen, bloedverdunners verhogen wel de kans op blaasjes. Bloedblaasjes zijn niet besmettelijk. Belangrijk is dat u na de verwijdering van een bloedblaasje uw huid niet gaat scrubben of uw huid met te agressieve producten behandeld. Bescherm het behandelde plekje goed tegen de zonnebrand met bijvoorbeeld de super sensitive shield spf 30.  Zo voorkomt u kleurverandering en pigmentatie.

Bezoek de huidspecialistes van het Beauty Paradijs

Wilt u meer informatie over wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van huidverzorging of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0181- 679106  Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.