bio skin lifting

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Bio Skin lifting

Bio Skin lifting is als Fitness voor uw huid. Een echte work-out voor uw huid en dát terwijl u alleen maar hoeft te liggen!

Wat is Bio Skin lifting

Bio skin lifting kunt u vergelijken met een sportschool bezoek voor uw gezichtsspieren. U hoeft er alleen zelf niets voor te doen. Het apparaat lift en verstevigd de huid van het  gezicht, de huid rond de ogen en eventueel andere delen van het lichaam. De natuurlijke facelift wordt deze behandeling ook wel genoemd.

Werkwijze

Bij het ouder worden verslappen de spieren in het gezicht, hierdoor worden bepaalde gedeeltes van het gezicht wat slapper en ontstaat er rimpelvorming. Bij Bio skin lifting wordt gebruik gemaakt van lage spanningspulsen stroom. Doordat dit toegepast wordt op de huid trekken de spieren samen waardoor de spier weer in de juiste spanning wordt gebracht. Na 1 behandeling ziet u al resultaat maar na een kuur is het resultaat optimaal. Tijdens deze kuur komt u om de 7 dagen voor een Bio Skin Lifting behandeling. Het resultaat vervaagd geleidelijk na een tijdje. Na een kuur behandeling kunt u bijvoorbeeld 1 keer in de 6 weken komen voor een onderhoudsbehandeling om zo het behaalde resultaat vast te houden. U zult er stralender en jonger uitzien!

Deze behandeling is ideaal voor het verminderen van

 • Vroegtijdig verouderde huid met rimpelvorming
 • Kraaienpootjes rond de ogen
 • Wallen
 • Lijntjes rond de mond
 • Verslapte kaaklijn
 • Verslapping van de huid

Daarnaast verbetert deze behandeling uw algehele gezichtscontouren! Direct resultaat.

Wanneer is deze behandeling niet aan te raden

 • Zwangerschap
 • Kanker
 • Pacemaker
 • Hartritmestoornis
 • Botox

Specialist in huidverbetering

De huidspecialistes van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van uw huid. Onze praktijk richt zich op een goed resultaat zonder zware medicatie en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en bij de Anbos aangesloten. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

Wilt u meer weten over wat de huidspecialisten van het Beauty Paradijs voor uw huid kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de bio skin lifting behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.