Bio Skin Jetting

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Bio Skin Jetting

Bio Skin Jetting is een biologische methode voor rimpelcorrectie. Alle rimpels in het gezicht kunnen worden behandeld. Deze methode voor rimpelcorrectie is gebaseerd op het regeneratievermogen van de huid. Dat betekent dat de huid wordt aangespoord zelf de rimpel op te vullen. Fijne rimpels verdwijnen en diepe rimpels worden zichtbaar minder.

Rimpelcorrectie op een natuurlijke wijze!

Met behulp van een speciaal naaldje wordt de rimpel met speciale bewegingen als het ware losgemaakt. De huid onder de rimpel wordt hiermee gestimuleerd om nieuw bindweefsel met collagene vezels aan te maken. Door dit proces ontstaat “een kussentje” dat de rimpel omhoog duwt. Na de behandeling ziet u dat de behandelde rimpel een fijn rood streepje is. Binnen enkele dagen verdwijnt dit volledig maar kan daarnaast uitstekend gecamoufleerd worden zodat u direct na de behandeling toonbaar bent.

Het resultaat

Het resultaat van Bio Skin Jetting is direct zichtbaar en is langdurig. Hoe lang het resultaat precies blijft is sterk afhankelijk van erfelijkheid, uw leefgewoontes en de wijze waarop u uw huid verzorgt. De behandeling kan worden herhaald met tussenpozen van twee weken. Na de eerste behandeling is er al duidelijk resultaat, echter voor een langdurig resultaat adviseren wij voor diepere rimpels een kuur van 5 behandelingen.

De voordelen van Bio Skin Jetting rimpelcorrectie

  • Geen inspuiting of operatie;
  • Geen lichaamsvreemde stoffen;
  • Niet vervelend om te ondergaan;
  • Snel zichtbaar resultaat;
  • Langdurig resultaat;
  • U hoeft geen vrij te nemen;
  • U blijft ‘toonbaar’;
  • Betaalbare rimpelcorrectie.

Specialist in rimpel correctie

De huidspecialistes van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van uw huid. Onze praktijk richt zich op een goed resultaat zonder zware medicatie en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en bij de Anbos aangesloten. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

Wilt u meer weten over wat de huidspecialisten van het Beauty Paradijs voor uw huid kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de bio skin lifting behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.