Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Bindweefsel massage

Uw huid zegt veel over uw lichaam. Wilt u graag af van erge hoofdpijn, migraine of doorbloedings- en gewrichtsproblemen? Een bindweefsel massage helpt uitstekend bij het verbeteren van uw huidconditie en lichamelijke klachten. Na meerdere behandelingen bij Beauty Paradijs wordt uw bindweefsel soepeler en gaat uw huid er steeds beter uitzien.

Jonge en stevige huid door massage

Heeft u last van littekens, kraaienpootjes of littekens? Of is uw gezichtshuid dof en grauw? Met behulp van een bindweefselmassage is de huid in staat om zichzelf te verjongen en te verbeteren. Door de speciale massagetechniek van onze specialistes wordt de elasticiteit en doorbloeding van uw huid gestimuleerd. De huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Hierdoor gaat uw gezicht stralen als nooit tevoren.

Jongere huid door massage

Bij een bindweefselmassage wordt een speciale techniek toegepast. Op deze manier wordt er druk uitgeoefend op de middelste huidlaag. De knedende of rollende bewegingen dringen diep door in het bindweefsel. De doorbloeding wordt hierdoor gestimuleerd, wat weer zorgt voor de aanmaak van collageen. Het resultaat is een strakke en jongere huid. U kunt kiezen voor een enkele behandeling of een kuurverband om het optimale resultaat te behouden. Na de behandeling voelt u zich beter en heeft u minder last van lichamelijke klachten.

Verklevingen los masseren

Een bindweefselmassage is de perfecte behandeling om de conditie van uw huid te verbeteren. Deze massage helpt rimpels en acné te verminderen en maakt littekenweefsel los. Maar het heeft ook een groot effect op cellulitis en striae. Verklevingen worden los gemasseerd en de aanmaak van collageen en elastinevezels wordt bevorderd. Uw huid gaat er jonger en steviger uitzien. De techniek van deze massage is zeer intensief. Door de verklevingen van het bindweefsel worden de eerste behandelingen meestal als gevoelig of pijnlijk ervaren. Daarom wordt een bindweefselmassage altijd afgesloten met een ontspanningsmassage.

Specialisten in bindweefsel massage

Wilt u meer weten wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen betekenen op het gebied van bindweefsel massages?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0181-769106 om een afspraak te maken. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Of boek direct hier uw online afspraak.