Bindweefselmassage gezicht

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Bindweefsel massage gezicht

Bindweefsel massage gezicht is de perfecte anti-aging behandeling. Hebben uw behandelingen tot op heden niet het gewenste effect? Door bindweefselmassage krijgt u weer een jonge en frisse huid. Bindweefselmassage is een reflexzonemassage waarbij de laag tussen de spieren en de huid wordt gestimuleerd. Het stimuleert de doorbloeding en de aanmaak van collageen. Daarnaast heeft de massage een positief effect op verklevingen en een verslapte of slecht doorbloede huid.

Stimuleren van bindweefsel door massage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt om rimpeltjes te verzachten. Het is belangrijk dat het goed wordt uitgevoerd. De bindweefsel massage specialiste past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massagetechnieken die het bindweefsel stimuleren, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen). Hierdoor wordt de huid aangezet tot vernieuwing en de daarmee samenhangende versteviging. De massages worden door één als pijnlijk ervaren. Iemand anders valt er gerust bij in slaap.

Bindweefsel massage in kuurvorm

De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Meestal is een kuur van 6 tot 12 behandelingen nodig. Een kuur bestaat uit 1 keer per week bindweefselmassage gedurende 6 weken, met daarna een rustpauze van 3 weken, vervolgens is het mogelijk weer 6 weken behandelen, 1 keer per week.

De effecten van bindweefsel massage gezicht

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulering van de doorbloeding van de huid
  • Stressreductie door opheffen van de onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Nieuwe aanmaak van collageen
  • Bevordering van de celdeling

Specialist in bindweefsel massage

De specialistes van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in bindweefselmassages gezicht voor de verjonging van de huid. Het Beauty Paradijs richt zich op cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en bij de Anbos aangesloten. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid staan bij ons voorop.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een bindweefselmassage gezicht voor uw huid? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de bindweefsel massage behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.