Bindweefsel body massage

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Bindweefsel body massage

Bij de bindweefsel body massage wordt, zoals de naam al zegt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering en verstrakking van de huid. Bindweefselmassage kan op het gehele lichaam toegepast worden. Bindweefselmassage stimuleert de huid doorbloeding, werkt op de verjonging van de huidstructuur en reduceert blokkades. Door bindweefselmassage toe te passen verstevigt de huid enorm.

Doordat de huid een verbeterde doorbloeding krijgt door de bindweefselmassage is hij ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. verklevingen ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie geoptimaliseerd.

Cupping

Cupping is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze die ook wel als vacuüm therapie wordt omschreven. Door het plaatsen van speciale siliconen cups op de huid kunnen gifstoffen vanuit het dieper gelegen bindweefsel naar de oppervlakte van de huid worden gehaald. Doordat de cups vacuüm zuigen op de huid wordt de huid gestimuleerd en raakt het beter doorbloed. Daarnaast helpt de cupping massage ook om opgeslagen vet en verklevingen lost te maken.

De kracht van de combinatie bindweefselmassage en de cupping techniek

De ultieme combinatie behandeling in de strijd tegen cellulite is het toepassen van bindweefselmassages en de cupping techniek. Bindweefselmassage werkt in de diepere lagen van de huid waarbij cupping vooral de oppervlakte mooi strak trekt door de zuigkracht. Daarnaast helpt cupping bij het losmaken van de onderhuidse verklevingen zodat deze met de manuele bindweefselmassage beter weggemasseerd kunnen worden.

Effect bindweefsel en cupping massage

In combinatie met een gezonde levensstijl kan de bindweefsel & cupping combinatie behandeling een positief effect hebben op uw huid:

  • Opheffing van onderhuidse verklevingen (stressreductie)
  • Zichtbare vermindering van cellulite
  • Afbraak van vetafzettingen
  • Stimulatie huiddoorbloeding: verhoogde toevoer van zuurstof
  • Verjonging van de huidstructuur
  • Verbetering van de huidconditie
  • Minder last van vermoeide benen
  • Versteviging van de huid en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Valt sneller af in combinatie met sporten
  • Huid wordt strakker

Bindweefsel body massage & cupping combinatie behandeling in kuurvorm

De bindweefsel & cupping combinatie behandeling werkt het beste in een kuurvorm. Na iedere behandeling zien we verbetering, na een aantal massages voelt de huid al strakker aan. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld op 6, 10 of 15 behandelingen. Daarna is het 1 maal per maand bijhouden.Om het behaalde resultaat vast te houden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de bindweefsel en cupping massage of wilt u een afspraak maken? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.