aroma therapie

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Aroma therapie

Heerlijk even wegdromen tijdens een ontspannende massage. Daar knapt ieder mens van op. Aromatherapie is een weldaad voor uw lichaam en geest. De aroma specialisten van het Beauty Paradijs gebruiken bij deze behandelingen etherische oliën met heerlijke geuren die precies bieden wat uw huid nodig heeft.

Etherische oliën en geuren

Aromatherapie is een behandeling waarbij geuren en aromatische oliën worden gebruikt. Deze geuren en oliën zijn een weldaad voor uw lichaam en geest en hebben een sterke en effectieve werking op uw huid. De olie dringt diep door in uw huid en verlaat het lichaam weer via de bloedbanen weer op een natuurlijke manier. De bestanddelen van de etherische olie komen van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Elke olie heeft een verschillende werking op de huid.

Pijn, vermoeidheid of spanningen

Heeft u last van pijn of bent u erg vermoeid? Aromatherapie helpt bij de verlichting van pijn, vermindering van vermoeidheid en spanningen. Het is een oppepper voor het welzijn van uw lichaam en geest. De oliën van de therapie hebben niet alleen een grote invloed op uw huid, maar ook op uw andere organen. Het stimuleert ons zenuwstelsel en de geuren zorgen voor totale ontspanning.

Massage met aromatherapie

Bij het Beauty Paradijs worden bij twee verschillende behandelingen met aromatherapie gewerkt: bij een gezichtsbehandeling en een massage. Bij de gezichtsbehandeling worden alleen natuurlijke producten gebruikt met ondersteuning van etherische oliën. De geuren die uw neus en huid binnendringen zorgen ervoor dat u compleet ontspant. Bovendien wordt uw huid zijdezacht. Bij een massage met etherische oliën krijgt u het gevoel dat u één wordt met uw lichaam. Het is mogelijk om zelf de oliën uit te kiezen waarmee u gemasseerd gaat worden.

Wilt u meer informatie over wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van aromatherapie of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0181- 769106. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Of boek direct hier uw online afspraak.