Aquadermabrasie

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Aquadermabrasie

Een grauwe, vermoeide, ruwe, droge huid? De meeste schade wordt veroorzaakt door overmatig zonnen. Langzaam vormt de huid een dikke beschermende laag van dode huidcellen en afvalstoffen, een ideale voedingsbodem voor ontstekingen, pigmentvlekken en rimpels. Maar gelukkig is niet iedere beschadiging onomkeerbaar. Veel problemen zijn op te lossen door een diepgaande reiniging. Aquadermabrasie kan hieraan een belangrijke bijdrage leveren. Door middel van een aangename waterdruk worden de afvalstoffen losgemaakt en met behulp van een vacuüm verwijderd. Het resultaat is een frisse, zachte en soepele huid. Deze peeling – zonder zand of kristallen – is zo zacht en aangenaam dat hij ook geschikt is voor de gevoelige huid. Beschermende verzorgingsproducten laten uw gezicht na de behandeling in een goede conditie achter. Het is echter ook van belang dat uw huid thuis wordt verzorgd met de juiste producten.

Wat is Aquadermabrasie

Aquadermabrasie is een nieuwe, voor de huid zeer intensieve behandeling met water en lucht. Het zijn eigenlijk meerdere behandelingen in één.

  • Lymfedrainage: De lymfedrainage zorgt ervoor dat opgehoopte afvalstoffen in de huid versnelt naar de lymfeknopen worden vervoerd om op die manier snel door het lichaam te kunnen worden afgebroken en afgevoerd. Hierdoor zal ook de bloedcirculatie geactiveerd worden.
  • Zuurstofbehandeling: Door de kracht van het water en de lucht worden de cellen in de huid als het ware iets van elkaar geduwd, waardoor er veel zuurstof tussen de cellen kan komen. Hierdoor zal de huid er verfrist en vitaal uit gaan zien.
  • Peeling: Door de peeling worden dode huidcellen en andere ballaststoffen van de huid verwijderd zodat de huid weer zacht aanvoelt. Hierbij wordt ook de doorbloeding enorm gestimuleerd.
  • Mesotherapie: Hierbij worden op uw huid afgestemde vitaminen door de kracht van de lucht diep in de huid gebracht. Deze vitaminen gaan op celniveau aan het werk in de huid en hierdoor ontstaat een frisse, jonger uitziende, gezonde en stralende huid.

Specialist in huidverbetering

De huidspecialistes van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van uw huid. Onze praktijk richt zich op een goed resultaat zonder zware medicatie en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en bij de Anbos aangesloten. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

Wilt u meer weten wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van huidverbetering? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over een aquadermabrasie behandeling kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.