anti-aging

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Huidverbetering

Huid verjonging

Peeling

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Anti-aging handen

Anti-aging van de handen helpt bij het verjongen van de huid. De huid van uw handen wordt naarmate u ouder wordt dunner en begint te rimpelen en de bloedvaten en pezen worden meer zichtbaar en misschien heeft u zelfs pigmentvlekjes. Omdat u uw handen de hele dag gebruikt, valt uw oog steeds op deze storende elementen; mogelijk voelt het zelfs alsof uw handen niet meer bij u passen. Onze behandelingen voor handverjonging geeft uw handen een verzorgde en gezonde uitstraling.

Mooi handen zonder pigmentvlekjes en rimpels

De producten van het Beauty Paradijs werken actief aan het herstel van de huid en vernieuwen de huid van binnenuit. Uw huid ziet er gladder uit en is mooi egaal van kleur. Wilt u direct resultaat bij pigmentvlekken? Dat kunnen we met onze ipl apparatuur behandelen. De lichtflitsen uit dit IPL-apparaat absorberen de ophoping van pigmentkorrels die de vlek veroorzaken. Zo verpulvert het melanine dat in de pigmentcel aanwezig is. Het lichaam voert deze verkleuring daarna zelf af. Hierdoor krijgen de handen een egale kleur en zorgt voor een frisse look.

Specialist in anti-aging van de handen

Het Beauty Paradijs is gespecialiseerd in het herstellen en verjongen van de huid, bijvoorbeeld van uw handen. Onze praktijk richt zich op een goed resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en bij de Anbos aangesloten. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

Wilt u meer weten over wat de specialisten van het Beauty Paradijs voor uw handen kunnen betekenen  Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandeling van uw handen, kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contact formulier. Of boek direct hier uw online afspraak.