Afslankmethodes

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Afslankmethodes

Afslankmethodes zijn er in overvloed. Veel vrouwen, en overigens ook mannen, zijn constant aan het diëten zonder blijvend resultaat te boeken. Merkt u dat het afvallen niet lukt? Gaan die hardnekkige kilo’s er niet af door extra te bewegen? Bent u wanhopig op zoek naar andere manieren om af te vallen? Beauty Paradijs heeft diverse afslank behandelingen die u kunnen helpen!

Centimeters verliezen

Er zijn tal van afslankmethodes om gewicht te verliezen. Helaas zijn niet alle methodes even effectief bij iedereen. Dagelijks sporten helpt bijvoorbeeld niet bij de strijd tegen de kilo’s als u uw voeding niet aanpast. Bij Beauty Paradijs kunt u kiezen uit verschillende afslankmethodes die u weer strak en fit laten voelen. Onze specialistes adviseren u graag over de beste methode die bij uw lichaam en wensen past.

Afvallen met de lipolaser of Cryo21

Heeft u ooit gehoord van de lipolaser of cryo21? Dat zijn ook 2 methodes om centimeters te verliezen, waarbij vet veilig en pijnloos afgebroken wordt. Met een speciaal apparaat wordt het vet op een natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. Uw huid houdt u na het afvallen strak door een bindweefselmassage of met RF Lifting.

Afslankmethodes bij Beauty Paradijs

Bent u niet tevreden met uw lichaam? Bij het Beauty Paradijs zijn er diverse afslankmethodes waarbij het vet wordt afgebroken (ook op lastige plekken) zodat u eindelijk die hardnekkige centimeters kwijt raakt Ook als u veel bent afgevallen, dan kunt u ook uw lichaam weer strakker krijgen met één van onze behandelingen.

Specialist in contour verbetering

De specialistes van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in het herstellen van lichaamscontouren met behulp van diverse behandelingen. Het Beauty Paradijs richt zich op een goed resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes.  U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid staan bij ons voorop.

Wilt u meer weten wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen betekenen op het gebied van figuurcorrectie?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0181-769106 om een afspraak te maken. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. Of boek direct hier uw online afspraak.