Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Huidverbetering

Huid verjonging

Peeling

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Actie Januari: Versneld afvallen met Cryo21 en spierstimulatie

We gaan er weer tegenaan in 2020. Doet u mee? We hebben deze maand een waanzinnige afslankactie om de overtollige pondjes extra snel te laten verdwijnen. Een combinatie van 2 effectieve kuren tegelijkertijd. De Cryo21 kuur en de spierstimulatie kuur zorgen samen voor een nog sneller en blijvend resultaat.

Wat is Cryo21?

Een nieuwe techniek voor het verwijderen van overtollig vet is door bevriezing, ofwel cryo. Door middel van een thermische pulse daalt de temperatuur van de vetcellen en hierdoor start een geleidelijk en spontaan eliminatieproces dat apoptose of geprogrammeerde celdood wordt genoemd. De temperatuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34*C naar ongeveer 8*C zonder dat dit een koud gevoel geeft.

Hoe werkt spierstimulatie?

Met deze techniek worden spieren lokaal gestimuleerd, zoals dit ook gebeurt tijdens oefeningen in de sportschool. Het zorgt ervoor dat voedingsenergie wordt omgezet in mechanische energie, waardoor lokaal vetcellen verbranden en de spieren sterker worden. Ideaal voor buik, billen, armen, benen en dijen. Een behandeling van 20 minuten aan de spierstimulator staat gelijk aan 1 uur intensief trainen of 300 buikspieroefeningen.

Beide kuren versterken elkaar

Door de combinatie van beide kuren ontstaat een versterkende werking om sneller af te vallen. Aansluitend aan iedere Cryo21 behandeling wordt u verbonden met de spierstimulator, waardoor overtollige vetcellen nog sneller worden afgebroken als bij een losse kuur. Ook wordt cellulitis sterk verminderd door de Cryo21 kuur.

ACTIE: bij boeking van een Cryo21 kuur in de maand januari, februari of maart krijgt u een spierstimulatie kuur en een extra Cryo21 behandeling kado!

Cryo21 kuur (10 behandelingen) : € 600,-
Gratis 1 extra behandeling t.w.v. € 60.- en een spierstimulatie kuur (10 behandelingen)  t.w.v. € 300,-

Afspraak maken behandeling van de maand