Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Huidverbetering

Huid verjonging

Peeling

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Acne

Acne is een veelvoorkomende huidaandoening bij jongeren , maar ook bij volwassen. Een acne behandeling bij ons kan bestaan uit 1 of meerdere of een combinatie van behandelmethodes. Ook bekijken we zaken die van invloed zijn op het ontstaan van acne bij u. Alvorens wij starten met de behandeling maken we tijdens een intake en analyse van uw huid en geven onze huidspecialiste u een advies hierover. De duur van de behandeling is afhankelijk van mate van de acne en persoonlijke factoren.

Hoe wordt het behandeld

De uitwendige behandeling van de huidspecialist is er op gericht de hoornlaag dun en zuiver te houden d.m.v. peelings en huidverzorgingsproducten. Onzuiverheden zoals comedonen, pustels en talgcysten moeten op een goede en verantwoorde wijze worden verwijderd. De huidaandoening is doeltreffend is te behandelen als dit in kuurverband gebeurd en in combinatie met thuisproducten. De behandeling en producten wordt aangepast aan de huidconditie en of het medicijngebruik van de cliënt.

Resultaat binnen 6 weken zichtbaar.

Na de intensieve behandelingen die afgestemd zijn op uw huid en leefstijl, verdwijnt acne in de meeste gevallen grotendeels. Resultaten zijn meestal binnen 6 weken al zichtbaar. Daarna is het van groot belang de huid te blijven  onderhouden zodat deze mooi in balans blijft.

Vergoeding zorgverzekering

Het Beauty Paradijs is aangesloten bij het ANBOS en voldoet aan de eisen en voorwaarden die zorgverzekeraars stellen met betrekking tot het vergoeden van acne gezichtsbehandelingen.

Specialist in Acne behandeling

De huidspecialistes van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van uw huid. Resultaatgerichte huidzorg met bewezen en effectieve behandelmethodes. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en bij de Anbos aangesloten.

Wilt u meer weten over wat de huidspecialisten van het Beauty Paradijs voor uw huid kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0181-769106. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.