Acne behandeling

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Acne behandeling

Professionele acne behandeling voor jong en oud. Uw huid zichtbaar rustiger en egaler. Puistjes, mee-eters, oneffenheden of littekens van acne? De huidspecialistes van het Beauty Paradijs zorgen voor zichtbare verbetering door middel van een professionele acnebehandelingen. Afhankelijk van het type acne en uw klachten stelt onze huidspecialist een doelgerichte acnebehandeling op. Naast de behandeling krijgt u advies over hoe u zelf acne het beste aanpakt en over producten die geschikt zijn voor uw specifieke huid.

Diverse acne behandelmethoden

Acne is een huidprobleem dat precisie vereist. De acne behandeling kan bestaan uit diverse methoden en behandel combinaties. De acne behandeling van het Beauty Paradijs kan bestaan uit:

  • Dermalogica acne behandeling
  • Dermabrasie verwijdert dode huidcellen, stimuleert de vernieuwing van cellen en daarmee het onderhuidse bindweefsel/collageen, het egaliseert de huidskleur en verbetert de bloedcirculatie.
  • Carbon laser peeling Het Beauty Paradijs biedt verschillende typen peelings met elk hun specifieke eigenschappen. De peelings die worden ingezet bij acne verwijderen de dode huidcellen, lossen het talg in de huid op en egaliseren de huid.
  • Dermapen behandeling. De dermapen maakt minuscule gaatjes in de huid en stimuleren hiermee de aanmaak van nieuwe cellen waardoor littekens minder zichtbaar worden.
  • Het aanbrengen van verschillende producten, waaronder ontstekingsremmende producten zoals de break out control en herstellende en kalmerende moisturizers zoals de oil control lotion of de oil free Matte SPF 30

De huidspecialistes van Beauty Paradijs streven ernaar om samen met u zichtbaar resultaat te boeken. Na de eerste acne behandeling kan uw huid er al kalmer en egaler uitzien.

Specialist in Acne behandeling

De huidspecialistes van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van de acne huid. We richten ons op een goed resultaat zonder zware medicatie en werken alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en bij de Anbos aangesloten. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

Vergoeding zorgverzekering

Het Beauty Paradijs is aangesloten bij het ANBOS en voldoet aan de eisen en voorwaarden die zorgverzekeraars stellen met betrekking tot het vergoeden van acne gezichtsbehandelingen. Deze gegevens zijn vastgesteld in de Vektis AGB database welke inzichtelijk is voor alle zorgverzekeraars. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis. Voor meer informatie hierover, verwijzen wij u naar uw zorgverzekeraar. De kosten dient u eerst zelf te betalen, bij recht op vergoeding kunt u de rekening hierna indienen bij uw verzekering.

Wilt u meer weten over wat de huidspecialisten van het Beauty Paradijs voor uw huid kunnen betekenen? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.