Acne behandeling IPL

Beauty en ogen

Permanente make up

Visagie

Ogen

gezichtsverzorging

Heeft u last van

Peeling

Huidverbetering

Huid verjonging

lichaamsverzorging

Afslanken

Beauty treatments

Ontharen

Massages

handen en voeten

Voetproblemen

Verzorging

Manicure

Acne behandeling IPL

Met de acne behandeling IPL kunnen veel vormen van acne met behulp van het gepulseerd licht effectief bestreden worden. Tijdens de behandeling word het gepulseerd licht selectief door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor wordt de huidbacterie vernietigd. De huid zal tot rust komen en de actieve acne zal zienderogen verminderen. Afhankelijk van de ernst van de acne wordt bij aanvang door uw huidspecialist bepaald hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zijn en met welke frequentie het meest optimale resultaat behaald kan worden. Dit kan ook vaker dan 1 keer per week zijn. Voor een zichtbaar resultaat moet men uitgaan van 6 a 8 behandelingen.

Na de behandeling

Gedurende de behandelingen is het de bedoeling om, beetje bij beetje, de bacterie uit te roeien. De verbetering laat even op zich wachten. De eerste resultaten mogen dan ook pas verwacht worden na een paar weken. Zo is het goed mogelijk dat het bij de een sneller resultaat te zien is als bij een ander. Na de laatste behandeling wordt het aangeraden het resultaat te onderhouden door iedere 6 a 8 weken opnieuw een onderhoudende behandeling te ondergaan.

Mogelijke complicaties

De I.P.L machine laat de bovenste huidstructuur nog intact, Roodheid, zwelling en branderigheid kunnen na de behandeling enig ongemak geven. Bij hinderlijke branderigheid, kan gekoeld worden met ijs of een cold-pack. Dit mag evenwel niet direct op de huid komen, maar uitsluitend via een laagje katoen van een handdoek of washandje.

Specialist in Acne behandeling IPL

De huidspecialistes van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van de acne huid. Onze praktijk richt zich op een goed resultaat zonder zware medicatie en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en bij de Anbos aangesloten. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

Vergoeding zorgverzekering

Het Beauty Paradijs is aangesloten bij het ANBOS en voldoet aan de eisen en voorwaarden die zorgverzekeraars stellen met betrekking tot het vergoeden van acne gezichtsbehandelingen. Deze gegevens zijn vastgesteld in de Vektis AGB database welke inzichtelijk is voor alle zorgverzekeraars. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per polis. Voor meer informatie hierover, verwijzen wij u naar uw zorgverzekeraar. De kosten dient u eerst zelf te betalen, bij recht op vergoeding kunt u de rekening hierna indienen bij uw verzekering.

Wilt u meer weten over wat de specialisten van het Beauty Paradijs voor uw huid kunnen betekenen? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.