Home - Ontharen

Ontharen

Ontharen

Vanaf de lente gaat iedereen massaal aan de slag met scheren, epileren en harsen om elk ongewenste haartje te verwijderen. Maar het gewenste resultaat, een gladde en gezonde huid wordt thuis lang niet altijd behaald. De haartjes groeien snel terug, de huid kan beschadigd raken en er is kans op kruisbesmetting door onhygiënisch gebruik van scheermesjes. Een bezoekje aan de ontharingsspecialiste is dé oplossing om u deskundig te laten ontharen. De ontharing specialistes voeren de behandeling snel, pijnloos en hygiënisch uit en geven voor- en nabehandeling advies. En dat is cruciaal om na het ontharen geen stoppels, rode bultjes of ontstekingen te krijgen, maar een mooie, gezonde gladde huid.

Ontharen bij Beauty Paradijs

Er bestaan verschillende ontharingsmethoden zoals epileren, harsen, elektrische epilatie, ontharen met IPL of laser. Als er maar enkele haartjes verwijderd moeten worden zal de specialiste deze epileren. Met elektrische epilatie worden storende haren in het gezicht of op het lichaam definitief verwijderd. Harsen is vooral geschikt voor bovenlip en kin en de grotere oppervlakken zoals oksels, benen, rug en bikinilijn. Wilt u een definitiever resultaat dan de behandeling met de ipl of laser misschien meer geschikt voor u. Uw ontharingsspecialiste geeft u graag advies over de methode die het beste bij u past.

Brazilian wax 

Het ontharen en in vorm brengen van de schaamstreek is in opkomst, niet alleen bij vrouwen, maar ook bij mannen. Het verwijderen van schaamhaar is een gevoelig en nauwkeurig karweitje en u kunt er waarschijnlijk zelf niet zo goed bij. Bij het Beauty Paradijs werken de ontharings spécialistes met speciale wax die ervoor zorgen dat de huid niet beschadigd wordt. De behandeling wordt snel en zeer hygiënische uitgevoerd. .

Specialist in ontharen

De specialistes van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in diverse ontharingsmethodes. Het Beauty Paradijs richt zich op cosmetisch resultaat en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en bij de Anbos aangesloten. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid staan bij ons voorop.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om van ongewenste haargroei af te komen? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de mogelijkheden van ontharen kunt u contact opnemen op 0181-79106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.