Home - Mannen huid

Mannen huid

Mannen huid

In het verleden kwamen uitsluitend dames een bezoek aan de schoonheidsspecialiste brengen. Tegenwoordig vinden gelukkig ook steeds meer mannen hun weg naar de schoonheidssalon. Daarom hebben wij ons ook gespecialiseerd in de behandeling en verzorging van de mannen huid. Een wereldwijde mythe van tegenwoordig is dat de mannen huid met slechts water en zeep af kan en dat na een ruwe scheerbeurt een aftershave voldoende is. Dit is natuurlijk een foute gedachte.

Er goed uitzien

Tegenwoordig verzorgen steeds meer mannen hun huid en geven ook meer om hun uiterlijk. Een man wil er tenslotte ook goed uitzien! Heren zijn zichzelf er steeds meer van bewust dat de huid een belangrijke rol speelt in hun totale presentatie. Want ook voor de man geldt, hoe beter u zich voelt hoe meer u uitstraalt en hoe meer succes!

Verschil tussen mannen-en vrouwenhuid

Een mannelijke huid is ongeveer 25% dikker en is elastischer dan de vrouwelijke huid. Ook veroorzaakt de mannelijke huid meer zweet en vetafscheiding, is meer harig en neigt naar meer onzuiverheden. De huid bevat meer collageen en veroudert langzamer dan hun vrouwelijke tegenhangers. Na het begin van het verouderingsproces (deze begint later dan bij vrouwen), gaat het juist sneller, met meer zichtbare gevolgen, b.v rimpels. Daarom vergt de mannelijke huid een speciaal verzorgingsprogramma: het stimuleren en het activeren van de huid, eenvoudig in gebruik en resultaat gericht!

Heren u kunt bij het Beauty Paradijs terecht voor een ontspannende en verzorgende behandeling, maar ook voor veel voorkomende problemen, zoals ingegroeide baardharen, een geïrriteerde huid na het scheren en ongewenste haargroei. Tevens zijn de producten die bij de behandeling gebruikt worden ook verkrijgbaar voor thuisgebruik, zodat u de geboekte resultaten ook thuis kunt voortzetten.

Meer weten over de behandeling van de mannen huid

Wilt u meer informatie over wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van huidverzorging of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of naar 0181-769106. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.