Home - Handen & Voeten

Handen & Voeten

Uw handen en voeten worden dagelijks zwaar belast. Op blaren, eelt en kloven zit u natuurlijk niet te wachten. Kom eens langs bij Beauty Paradijs. We bieden diverse behandeling voor hand en voetverzorging.Onze hand en voet specialistes zorgen ervoor dat uw handen en voeten er weer stralend en verzorgd uitzien.

Handverzorging door de manicures van Beauty Paradijs

Verzorgde handen laten een goede indruk achter. Door de juiste handverzorging heeft u altijd zachte handen met mooie nagels. Beauty Paradijs biedt verschillende soorten manicures voor een verzorgde look. Geniet van een ontspannen behandeling, terwijl onze manicures er voor zorgen dat uw handen weer stralen en zacht aanvoelen.

Totaal behandeling voor uw handen

Uw handen zijn altijd aan het werk. Schoonmaken, typen, koken, zelfs als u ontspannen een boek leest zijn uw handen aan het werk. Een manicure is een ontspannende behandeling voor uw handen en nagels. Tijdens deze handverzorging wordt de huid verzorgd met warme handbaden en vochtregulerende lotions. De manicure zorgt ervoor dat uw nagelriemen zachter worden en duwt deze vervolgens naar achteren. Ook worden uw nagels gevijld in de door u gewenste vorm. Tijdens deze handverzorging worden ook de dode huidcellen van uw nagels en handen verwijderd.

Nagels laten vijlen en lakken

Na het reinigen en vijlen van de nagels, worden uw handen en nagels verzorgd. Uw nagelriemen blijven gehydrateerd door behandeling met een speciale nagelriemolie. Als afsluiting van de ontspannen handverzorging kunnen we uw nagels lakken in de door u gewenste kleur of we kunnen uw nagels voorzien van kunstnagels met een natuurlijke look. U kunt elke paar weken een manicure ondergaan, maar natuurlijk is het ook mogelijk om alleen langs te komen voor speciale gelegenheden. Laat uw handen stralen tijdens een verjaardag, evenement, een groot feest of uw bruiloft.

Voetverzorging door de pedicures van Beauty Paradijs

Voetverzorging wordt vaak overgeslagen maar het is wel ontzettend belangrijk, omdat uw voeten veel te verduren krijgen. Een pedicure is een ontspannende behandeling voor uw voeten. Tijdens deze voetverzorging worden uw voeten compleet verzorgd en behandeld. Klachten als eelt, likdoorns of ingegroeide nagels worden verholpen zodat u niet meer beperkt bent in uw bewegingsvrijheid.

Verzorgde voeten

Een goede voetverzorging voorkomt veel ongemakken. Met verzorgde voeten hoeft u zich niet meer te schamen in open schoenen of in het zwembad. Door regelmatig een bezoek te brengen aan de pedicures van Beauty Paradijs houdt u uw voeten in goede vorm. Kloven zijn verleden tijd en ook schimmelnagels pakken we bij de bron aan door een laserbehandeling. Deze behandeling is ongeveer drie à vier keer nodig voordat u voorgoed van uw kalknagels verlost bent.

Manicure en Pedicure bij Beauty Paradijs

Onze nagelstilisten en pedicures zijn gespecialiseerd in hand en voetverzorging. Terwijl u geniet van een ontspannen behandeling verzorgen zij uw handen en voeten. Daarnaast zorgen ze er voor dat uw handen en voeten een mooie uitstraling hebben. Wij bieden diverse soorten hand en voetverzorging behandelingen aan.

Wilt u meer weten over wat de specialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van hand en voetverzorging? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. 

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.