Home - Gratis 3D huidscan

Gratis 3D huidscan

Gratis 3D huidscan

Voor een gratis 3D huidscan komt u langs bij Beauty Paradijs.  Een huidscan laat u zien hoe de conditie is van uw huid. Tijdens de analyse worden foto’s gemaakt met diverse filters die we naderhand gaan bespreken met u. Per mail krijgt u de foto’s die gemaakt zijn. De eerste huidscan is voor iedereen gratis.

Wat zegt de huidscan over uw huid

Met de Observ 520 huidscan kunnen we de diepere huidlagen bekijken. Tijdens de huidscan maken we foto’s van uw huid met diverse filters. De filters laten zien hoe uw conditie is van uw huid. U kunt bijvoorbeeld ook pigmentvlekken zien die vaak nog niet met het blote oog zichtbaar zijn.

Wat is belangrijk om te weten voordat u de huidscan ondergaat

Om het beste beeld te krijgen over uw huid tijdens de huidanalyse, willen wij u vragen om u huid vooraf thuis te reinigen met een cleansing product zonder fruitzuren. Was deze een aantal keren goed af met water. Het is ook heel belangrijk om geen crème of foundation op te hebben voor de beste meting.

Wat ziet u op de huidscan

Er worden foto’s gemaakt met diverse belichtingen. Deze foto’s vertellen alles over uw huidconditie en we gaan dit samen met u bespreken.

Huidanalyse en huidscan

  • 1e filter : daglicht
  • 2e filter : gevoeligheid en couperose
  • 3e filter : huidstructuur en grove poriën
  • 4e filter : talg productie/ verstopte poriën
  • 5e filter : pigment verstoringen en zon beschadiging
  • 6e filter : hoe uw huid er uit zal zien over een aantal jaren als u de huid niet goed verzorgd.

Afspraak maken voor een gratis 3D huidscan

Bent u benieuwd hoe uw huid er uit ziet en wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen betekenen? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de 3d huid scan kunt u contact opnemen op 0181-79106 of via het contactformulier. Of boek hier direct uw online afspraak.