Home - Droge huid

Droge huid

Last van een droge huid? Dit huidtype voelt vaak ruw en trekkerig aan. Als u de hele dag moet smeren, merkt dat uw huid kriebelt, er schilferig en mat uitziet, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk te maken met een droge huid. Dit huidtype vraagt om een specifieke benadering.

Verzorging van een droge huid

Een droge huid vraagt om een andere benadering en verzorging dan bij andere huidtypes. Deze huid is niet in staat om vocht vast te houden. Dat komt omdat de huidbarrière is beschadigd waardoor uw huid overmatig veel vocht verliest, waardoor deze vaak ruw en strak aanvoelt en snel geïrriteerd raakt. Uw huid moet u daarom intensief verzorgen.

Droge huid hydrateren

Als u een trekkerige huid heeft, dan merkt u vast dat uw huid erg gevoelig reageert op kou, warmte en weersveranderingen. Deze elementen trekken namelijk veel vocht uit uw huid. U kunt uw huid gelukkig een handje helpen met de juiste verzorgingsproducten zoals bv de Intensive moisture balance van Dermalogica. Bovendien geeft een regelmatige gezichtsbehandeling bij Beauty Paradijs ook een oppepper aan uw gezichtshuid en zorgt ervoor dat ze niet meer kriebelt, trekt of schilfert. Deze behandeling helpt om uw huid glad, zacht en vol vitaliteit te houden.

Gratis 3 d huid scan bij Beauty Paradijs

Twijfelt u wat uw huidtype is? Bij Beauty Paradijs kunt u terecht voor een gratis huid scan. De specialistes kijken dan welk huidtype u heeft en hoe u die het beste kunt verzorgen. De drogere huid ziet er namelijk eerder oud uit dan andere huidtypes. Wij begrijpen maar al te goed dat u dat niet wilt daarom geven we u altijd het beste advies. Met de juiste verzorging kan ook uw huid weer stralen.

Bezoek de huid specialistes van het Beauty Paradijs

Wilt u meer informatie over wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van huidverzorging of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0181-769106. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.