Home - Donkere huid

donkere huid

Donkere huid

Mensen met een donkere huid hebben hele andere verzorgingsproducten nodig dan mensen met een ander huidtype. De verzorging van uw huid wijkt af omdat de donkere huid een dikkere hoornlaag heeft. Deze laag geeft betere bescherming bij sterke zon en hoge temperaturen. De specialisten van Beauty Paradijs geven u graag advies over de verzorging van uw huid.

Uw huid reinigen en hydrateren

Een stralende huid begint bij een goede verzorging. Bij de verzorging van uw huid kunt u het beste kiezen voor reinigingsproducten voor de vette huid zoals de Dermal clay cleanser van dermalogica. Toch is de huid gelijktijdig heel vochtarm waardoor een hydraterende dag- en nachtcrème zoals de Active moist van dermalogica geen overbodige luxe is om de vochtbalans op peil te houden. Door de dikke hoornlaag is het belangrijk om uw huid te scrubben met bijvoorbeeld de Skin prep scrub zodat de hoornlaag dunner wordt en het talg er beter uit kan komen.

Verzorgingsproducten voor de donkere huid

Doordat de donkere huid meer talgklieren en grotere talgklieren heeft dan een blanke huid, moeten de producten hier ook op aangepast worden. Ze mogen niet te vet zijn, beter is om meer een product te kiezen die vochtinbrengend is. Toch is het beter om niet maar alles op een donkere huid uit te proberen. U kunt zich veel beter laten adviseren door onze huidspecialistes.

Make-up voor de donkere huid

  • Voor de donkere huid kunnen we hele andere kleuren gebruiken als bij een blanke huid.
  • Kies bij voorkeur Minerale make up, deze verstoppen de huid niet.
  • Warme tinten zijn erg mooi voor de ogen, lippen en blush, afhankelijk welke pigment kleur iemand heeft.
  • Voor make up tips voor een donkere huid kunt u het beste een afspraak maken met onze visagiste. Zij adviseert u welke kleuren u mooi staan en hoe u deze het mooiste kunt aanbrengen.

Verzorging van de donkere huid bij Beauty Paradijs

De huidspecialisten van het Beauty Paradijs beschikken over veel kennis op het gebied van verschillende huidtypes. De verzorging van uw huidtype valt daar ook onder. Heeft u problemen met uw huid of weet u niet precies welke kleuren make-up mooi staan bij u? Kom gerust eens langs voor een gratis huidanalyse en kom te weten hoe u uw huid het beste kunt verzorgen.

Meer weten over de behandeling van de donkere huid

Wilt u meer informatie over wat de huidspecialistes van het Beauty Paradijs voor u kunnen doen op het gebied van huidverzorging voor de donkere huid ? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-769106 of via het contactformulier.