Home - Cryo21 vetbevriezen

Cryo21 vetbevriezen

Cryo21 vetbevriezen

Een nieuwe techniek voor het verwijderen van overtollig vet is de Cryo21 (vetbevriezen). Door middel van een thermische pulse daalt de temperatuur van de vet cellen en hierdoor start een geleidelijk en spontaan eliminatieproces dat apoptose of geprogrammeerde celdood wordt genoemd. De temperatuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34*C naar ongeveer 8*C zonder het creëren van een koud gevoel.

Cryo21 vetbevriezen behandeling

De behandeling met dit apparaat duurt maximaal 30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat. Het is pijnloos en snel. Het is de nieuwste apparatuur op het gebied van Cryotherapie. Door de bewegende kop is de behandeling geheel veilig en ontstaan er geen rode of blauwe plekken, zoals bij de voorlopers van de Cryo21 wel het geval kan zijn.

  • Definitief verwijderen: De behandeling zorgt voor het definitief verwijderen van vet cellen op plekken waar u ze niet weg krijgt, hoeveel u ook sport en welk dieet u ook volgt.
  • Huid verstevigen: Met een speciale kop kan u het gezicht liften, rimpels verminderen, de huid herstellen, voeden, verzachten en hydrateren.
  • Anti-aging: Er zijn speciale producten ontwikkeld om samen met de cryo21 uw huid extra te liften.
  • Vet cellen verwijderen: Op alle plaatsen kunt u vet cellen verwijderen, op de buik, billen en bovenbenen. Maar ook het definitief weghalen van de onderkin, of het verdunnen van de kuiten is mogelijk.
  • Cellulitis: Met de Cryo21 kan u ook cellulitis bestrijden.

Specialist in figuurcorrectie

De specialistes van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in figuurcorrectie. Het Beauty Paradijs richt zich op cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en bij de Anbos aangesloten. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid staan bij ons voorop.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van afslanken met behulp van de Cryo21 methode? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de cryo21 (vetbevriezen) behandeling kunt u contact opnemen op 0181-79106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afspraak.