Home - Anbos

Anbos

Serieus aan de slag met uw huid? U zit goed bij de gediplomeerde ANBOS-schoonheidsspecialist.

De schoonheidsspecialist is haast niet meer weg te denken. Voor een gezichts- of lichaamsbehandeling, huidproblemen of gewoon om te ontspannen kunt u bij de schoonheidsspecialist terecht. Wij zijn erkend ANBOS-schoonheidsspecialisten, dus kwaliteit van onze behandelingen voldoen aan strenge eisen.

Wij staan voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis

Wanneer u een schoonheidsspecialist bezoekt die lid is bij ANBOS (te zien aan het ANBOS-schild dat aan de muur hangt), dan kunt u er zeker van zijn dat deze:

  • in het bezit is van het vakdiploma;
  • rechtmatig gevestigd is;
  • volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist werkt;
  • vakgerelateerde workshops volgt.

ANBOS-schoonheidsspecialist geeft professioneel advies en is deskundig 

Bij de gediplomeerde schoonheidsspecialist heeft u de garantie dat u in deskundige handen bent. De schoonheidsspecialist kan huidproblemen of huidklachten goed behandelen. Omdat elke huid zijn eigen specifieke eigenschappen heeft, wordt vooraf altijd eerst een grondige huidanalyse uitgevoerd. Pas daarna wordt in overleg de behandeling(en) en de daarbij behorende producten bepaald.

Deze behandelingen vragen extra aandacht en expertise van degene die de behandeling uitvoert. Een ANBOS-schoonheidsspecialist met een diploma schoonheidsverzorging heeft deze expertise en aandacht.

Specialisten in huidverbetering

Wilt u meer weten over wat de specialisten van het Beauty Paradijs voor uw huid kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0181-769106. Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.