Home - Afslanken

Afslanken

Plaatselijke figuurcorrectie begint bij Beauty Paradijs. Afslanken kan effectief: niet alleen de klio’s eraf, maar ook uw figuur kan plaatselijk gecorrigeerd worden. Ook dan bent u bij Beauty Paradijs zeker aan het goede adres. Wij bieden diverse mogelijkheden om op een effectieve manier de lichaamsverhoudingen te herstellen. Tijdens het vrijblijvende ‘Advies op Maat’ gesprek met een van onze specialistes adviseren zij u afhankelijk van uw wensen, welke behandeling het beste bij u past. Uitgangspunt daarbij is altijd het realiseren van het gewenste doel met een lange termijn resultaat.

Cupping massage

Deze behandeling had al aardig wat fans, maar wordt dankzij de vele voordelen alleen nog maar populairder. Cupping of een cupping massage versterkt namelijk de spieren en vermindert tegelijkertijd hardnekkige spierspanningen en -knopen. De sporen die deze massage op uw lichaam achterlaat zien er misschien een beetje dubieus uit, maar we beloven dat de voordelen van de massage het absoluut waard zijn. De resultaten zijn indrukwekkend – de massage vermindert pijn en zwellingen, maakt verkleefd littekenweefsel los en gaat blokkades en spierknopen tegen.

Lipo laser

Met alleen sporten of diëten is het erg lastig om plaatselijk vet te verbranden. Lipo Laser Slimming is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van vet vermindering uit Amerika! Deze revolutionaire behandelmethode is afkomstig uit de medische wereld en is het veilige antwoord op liposuctie. Lipo Laser is gericht op figuurcorrectie en is een goed wapen tegen vetophopingen en cellulitis omdat het de probleemgebieden aanpakt.

NIEUW: Afslanken met de Cryo21

Slank door Vet cellen bevriezen! Weg met die rol op uw buik. Ga voor strakke billen, slanke bovenbenen en laat die onderkin verdwijnen als sneeuw voor de zon. De cryo21-therapie bevriest de vet cellen: met een direct en blijvend resultaat.

Specialist in figuurcorrectie

De specialistes van het Beauty Paradijs zijn gespecialiseerd in figuurcorrectie. Het Beauty Paradijs richt zich op cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en bij de Anbos aangesloten. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid staan bij ons voorop.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van afslanken en figuurcorrectie? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Voor advies, een afspraak of meer informatie over de diverse behandelingen kunt u contact opnemen op 0181-79106 of via het contactformulier. Of boek direct hier uw online afpraak.